Palvelut

Parturi-kampaamo Jörö-Jukan löydät keskeltä Oulun sydämestä


Upea joukko iloisia ammattilaisia palvelee sinua kiireettömyydellä ja ammattitaidolla. Olemme palvelleet asiakkaita sydämellä jo kohta neljän vuosikymmenen ajan. Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi!

Kevin Murphy, Eleven Australia, L’Oréal Serie Expert & Kérastase


Meiltä löytyy hiuksillesi ammattilaisen suosittelemat Kevin Murphy, Eleven Australia, Loreal Serie Expert tuotteet sekä Redken muotoilutuotteet. Meiltä löydät myös tuoksuttomat suomalaiset DS-tuotteet jotka ovat myös vegaanista, sekä niin ikään suomalaisen Four Reasons-sarjan colourmaskit ja shampoot. Lanzan hiustuotteita meiltä löydät myös pienen valikoiman. Toimimme myös Kerastase tuotesarjan asiantuntijoina, jolloin etsimme juuri sopivat tuotteet jokaiseen vuodenaikaan juuri Sinun hiuksellesi ja hiuspohjalle.

Juhlameikkaukset & kampaukset


Juhlameikkaukset ja kampaukset ovat osa osaamistamme, meiltä voit varata molemmat samalla kertaa. Hää-ja juhlameikit toteuttaa ammattitaidolla kokenut meikkaaja –maskeeraaja.

Erikoispalveluihimme kuuluvat Mago hiustenpidennykset


Mago- pidennykset ovat valmistajan Simply naturalin erittäin luonnollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tekniikalla kiinnityksessä tai poistamisessa ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä eikä sähkölaitteita. Tämä upea ympäristöystävällinen tuote sopii kaikkien hiuksille ja näin ollen asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä pidennyksen lopputulokseen.

Hiustenpidennysten ajanavaraukset sekä konsultaatioiden yhteydenotot vain puhelimitse (010-376 5260) tai käynti liikkeessämme